MEDEWERKERS en VRIJWILLIGERS

INFORMATIE > MEDEWERKERS en VRIJWILLIGERS

Zonder medewerkers geen evenement...

Veel medewerkers zijn betrokken bij het tot stand komen van een evenement als de Brabantse Ruiterdagen.

Een heel jaar wordt er druk gewerkt: de planning wordt gemaakt, sponsoring moet binnen worden gehaald, inschrijvingen van de deelnemers worden verwerkt, artiesten worden vast gelegd en nog veel meer.

Dit alles gebeurt met een heel team van vrijwilligers. Daarnaast wordt het hele terrein een week vooraf gaand aan het evenement opgebouwd en ook tijdens de dagen zelf zijn er enorm veel medewerkers in functie.
In totaal werken er aan de Brabantse Ruiterdagen ruim 200 vrijwilligers mee, van parkeerhulpen, tot barkeepers, parcourshulpen en prijzenmeisjes.

Voor de medewerkers wordt goed gezorgd: na hard werken is er goed eten, jaarlijks organiseren we een medewerkersavond en oudejaarsborrel en vooral: een gezellig weekend waarin de inzet van iedereen enorm gewaardeerd wordt!

Wil je meewerken?

Nieuwe medewerkers zijn natuurlijk altijd welkom, zowel tijdens de opbouw week als tijdens het evenement zelf.

Als je interesse of vragen hebt, hiervoor kun je terecht bij onze Carin de Jongh-Nooren. Email: medewerkers@brabantseruiterdagen.nl

In de week vooraf gaand aan het evenement zijn we al druk bezig met de opbouw; je kunt altijd naar het terrein komen aan de Oudlandsedijk in Oudenbosch, je aanmelden als nieuwe medewerker en natuurlijk de handen uit de mouwen komen steken.

Contactpersonen op het terrein zijn Mike- en Jan van der Meer.