VIP Paviljoen

VIP ARRANGEMENT > VIP PAVILJOEN

VIP-paviljoen

Het VIP-paviljoen van de Brabantse Ruiterdagen - met zonnig terras - biedt ruimte aan ongeveer 500 gasten. Een levendige ontmoetingsplek, pal aan het hoofdspringterrein biedt uitstekende mogelijkheden voor relatiemarketing, netwerken en het uitstralen van naamsbekendheid voor regionale en nationale bedrijven. En natuurlijk is er vlop gelegenheid om met uw gasten van boeiende ruitersport te genieten!

'Ongedwongen contacten leggen'

Al jaren fungeert het VIP-Paviljoen van de Brabantse Ruiterdagen als een aantrekkelijke en uitnodigende 'meet-and-greet' omgeving voor sponsors en hun gasten. Promotie, netwerk- en relatiebeheer lopen als een rode draad door de aanwezigheid van al die honderden bezoekers. Per slot van rekening treft men in dit paviljoen een heel gevarieerd gezelschap van ondernemers, hun klanten en prospects en medewerkers van bedrijven. Er is dus een groot potentieel bezoekers, waarmee het interessant is om zakelijk in contact te komen.

En dat gebeurt allemaal in een sfeer van 'Brabantse gemoedelijkheid'. Meer dan gezellig, goed van eten en drinken, genieten van ruitersport, uitstekend zicht op de hoofdpiste. Het zijn allemaal elementen die het bezoeken van de Brabantse Ruiterdagen meer dan waard maken.

Het VIP-Paviljoen is op beide dagen van de Brabantse Ruiterdagen geopend vanaf 10.00 uur. Toegang uitsluitend met een vip passepartout.